Mi smo,

     

Arhitekti, in vas podpiramo na vseh področjih in fazah projekta, povezanih z urbanističnim načrtovanjem, novogradnjo, prenovo in notranjo opremo.


Oblikovalci, ki načrtujejo in nadzirajo proizvodnjo notranje opreme kot posamezne kose ali serije v sodelovanju z visoko zaupanja vrednimi in izkušenimi podjetji za mizarstvo in kovinarstvo.

Svetovalciki vam pomagajo pri načrtovanju vašega projekta vnaprej. Tudi po zaključku projekta vas bomo še naprej spremljali dokler bo potrebno.

Arhitektura

Uroš Smolnikar

Naša izhodišča,

   

Dinamično projektiranje

Projekt: Stanovanjsko naselje Rakovnik

   

Kako skrojiti obleko, ki bo vsakomur prav?

Enako vprašanje si zastavljamo pri projektiranju objektov v stanovanjskih naseljih.

Koncept »naj hiša raste z vami« omogoča fleksibilno zasnovo tlorisov in s tem gradnjo po vaši meri.

Fleksibilnost ni le v možnosti različne organizacije tlorisov v času zasnove, temveč tudi v možnostih, ki jih ponuja že zgrajeni objekt, kateri se lahko transformira v času uporabe. Ne le tlorisne rešitve, tudi zunanja podoba je prikrojena vašim željam.

Prostorsko načrtovanje

Projekt: Stanovanjsko naselje Volčji potok

   

Dane zakonitosti prostora nam največkrat same narekujejo konceptualne rešitve, še vedno pa je na arhitektu naloga, da duha prostora uskladi z duhom časa. Sama forma že dolgo ni več samozadostna, zato so prave arhitekturne rešitve skladnje tehnoloških rešitev, oblikovnih prvin in investitorjevih želja ter zmožnosti.

Energetska učinkovitost

Projekt: Poslovno proizvodni objekt Geberit

   

Tehnologija proizvodnje je danes pogojena s tehnologijo energetske učinkovitosti procesov v objektu. Poslovno proizvodnji objekti so postali kompleksni potrošniki energetskih virov, obenem pa kompleksni viri odpadnih energij.

Oblikovanje, projektiranje in nenazadnje izvedba takšnega kompleksnega »stroja«, ki ima željo po energetski samozadostnosti, zahtevajo konstanten multidisciplinarni pristop. Rezultat so objekti s sodobnimi in največkrat inovativnimi rešitvami.

Doris Umberger
Domen Gumzej

Investicije

Inženiring

Jakob Smolnikar
Tina Smolnikar